وي افزود: در اصل روستا به نام سلمات آباد بوده که بعدها به صلوات آباد تغيير نام مييابد و از شواهد به دست آمده در دوران اسلامي به خصوص سلجوقي و قاجار عناصر معماري ايراني در اين منطقه يافت ميشود.
مدير کل ميراث فرهنگي اين استان بيان داشت: بافت روستا که در داخل قلعه قرار گرفته مربوط به اواخر دوران زنديه است.
فعله گري با اشاره به اينکه قلعه داراي 9 برج ديدباني با ديوار بلند پيرامون آن که با مصالح سنگ و خشت بنا شده، اظهار داشت: اين قلعه داراي دو در ورودي در ضلع شرقي و غربي است که ورودي اصلي آن با توجه به تزيينات آجر کاري روي سردرب در ضلع شرقي قرار گرفته است.
وي ادامه داد: در داخل قلعه چندين بناي قديمي شاخص موجود است که با توجه به فرم و تزيينات نما، قدمت آن به دوران قاجار مربوط ميشود.
اين مقام مسوول اضافه کرد: در ضلع شرقي قلعه حمام قديمي قرار گرفته که در حال حاضر طاقها و سقف آن تخريب شده و در زير خاک مدفون است.
فعله گري اظهار داشت: با توجه به تخريب طاق و سر درب ورودي اصلي بنا، در سال 88 استحکام بخشي و مرمت اين قسمت که شامل پي بندي و بازسازي ديوارها، اجراي اندود کاهگل، مرمت و بازسازي نماي آجري سر درب، استحکام بخشي پايهها و بازسازي طاق و گنبد قسمت ورودي، نظافت و بندکشي اجراي قلوه سنگ کف ورودي و آوار برداري بود، آغاز شد.
111/
انتهای پیام/